gd1.pnggd1sh.png

Centersommerlejr

Sommerlejr på Gurredam er en uge fyldt med mulighed for spændende aktiviteter og for at møde nye spejdervenner.

Vi tilbyder bemandede aktiviteter som giver jer chancen for at prøve noget nyt ( og måske vildere), end I gør til daglig. På sommerlejren planlægger vi jeres aktivitetsskema, så i  stedet kan udnytte tiden til samvær med jeres egne spejdere og de andre grupper på centeret.

Når I tilmelder jer vil I få tilsendt en liste over de aktiviteter vi udbyder på sommerlejren, og hvilke aldersgrupper de passer til samt hvad de koster. I kan ud fra denne liste vælge hvilke aktiviteter i kunne tænke jer og sende jeres ønsker til sommerlejr mailen. Vi vil derefter prøve at få opfyldt så mange af jeres ønsker som muligt.

De tilmeldte gruppe vil få tilsendt en liste over kontakt oplysninger på hinanden så det er muligt for grupperne indbyrdes at planlægges evt. fælles aktiviteter såsom lejrbål mm.

Tilmeldingen åbner snart.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til centersommerlejren kan du kontakte teamet på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmelding

Du tilmelder din gruppe til årets centersommerlejr på Spejdercentret Gurredam ved at klikke på "Tilmeld din gruppe" under Links til venstre

Spejdercentret Gurredam | Gurrevej 322 | 3000 Helsingør | Tel.: 49 29 91 02 (tirs 18-20)